torstai 11. joulukuuta 2014

Luukku 11


Olen jo jonkin aikaa miettinyt Weedin kansikuvien tuunausta, sillä minä ja monet muut ovat valittaneet monesti ainaisista metsäaiheisista kansikuvista, jotka muistuttavat toinen toisiaan ja ovat tylsiä. Päätin muokata muutamaa kantta lisäämällä taustalle itseottamani kuvan ja näistä tuli ainakin minusta tosi kivat, vaikka muistuttavathan nekin vähän toisiaan.

Kaikki valokuvat ovat minun ottamiani, ne on kuvattu heinäkuussa Vuotsossa, Lapissa. Haluan näillä myös näyttää, ettei Suomi ole tosiaan pelkkää metsää, vaikka näitä kansia onkin vain muutaman. Mutta katsokaa vaikka tuota hiekkarantaa, se toden totta on Lapissa!






Omia suosikkejani näistä ovat kansi 5 ja kansi 20. 
Mikä on sinun suosikkisi?

11 kommenttia:

  1. Wau, todella upeita jokainen. Tästä olisivat saaneet myös suomikansien tekijät ottaa mallia, ainaiset havumetsät näyttävät entistä laimeamilta, kun tulos voisi olla tällaistakin. Suosikkia on hankala valita, mutta ehkä tuo viitonen kuitenkin on se kaunein.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Toivoisinkin vähän noiden kansien suunnittelijoiden näkevän näitä, sillä Suomi ei ole pelkkää metsää, mitä olen toitottanut joka paikassa. Suomen luonto on todella monimuotoinen ja kansiin saataisiin vaihtelua, jos mukana olisi muitakin taustoja. Olenkin aina iloinnut talvimaisemista, koska ne ovat olleet lähes hienoimmat tähän mennessä ja ne tuovat hyvää kontrastia metsätaustoihin.

      Poista
  2. Hienoa muokkausta. Tosi kivannäköisiä sait näistä aikaan. ~

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hienoa, että ne miellyttävät silmää. Kiitos!

      Poista
  3. Niin upeita!! Oot saanu tosi hyvin muokattua noita tonne taakse, ja kaikki sopii täydellisesti noihin hahmoihin. Sun täytyis mennä tekee noita Weed mangojen kansii :,D

    VastaaPoista
  4. Mielestäni nuo kuvat ovat jopa paljon upeampia kuin Japanin alkuperäiskansa (;

    VastaaPoista
  5. Upeaa jälkeä, pidän eniten kansista 5 ja 20. Harmi ettei Weedin kannet oikeasti ole tällaisia. Ainainen metsä Weedin kansissa alkaa tympiä. :/

    VastaaPoista
  6. 5, 9 ja 20 ovat omat lempparit. Samainen idea on muuten pyörinyt meikälläkin mielessä, mutta laiska kun olen niin kiva nähdä, että muut sentään panostaa :D Näihin on kyllä kivasti saatu kuviin sopivia elementtejä, kun suomalaisissa kansissa joistakin tuntuu puuttuvan se tietty "yhteys".

    VastaaPoista
  7. Mielestäni upeaa muokkausta, juuri tuollaisia kansia kaipaisin lisää :3 Suosikkini olivat 9 ja 20!

    VastaaPoista