Toiveet ja palaute


Tämä sivu on kokonaan omistettu teidän lukijoiden palautteille ja toiveille. Otan vastaan niin toivepostauksia, palautetta, kysymyksiä ja mielipiteitä.

Toivepostauksia saatan harkita sen mukaan, miten pystyn ne toteuttamaan. En esimerkiksi varmaan tule tekemään blogikirjoitusta vaikkapa Weed Worldeista, koska en sellaisia ollenkaan omista ja tietoni niistä ovat hyvin vähäisiä.

Toivoisin kommentoinnin pysyvän asiallisena, vaikka se onkin mahdollista ilman valvontaa. Negatiivista palautetta saa antaa aina, mutta asiallisesti esitettynä.

21 kommenttia:

 1. Voitko tehdä kirjoituksen Ginga-kokoelmastasi? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itse asiassa olen ajatellut tehdä sellaisen lähiaikoina. :)

   Poista
 2. Ensimmäinen kommentti tulikin! Mietin nimittäin itsekin, että luuleekohan joku, että tuo tarkoittaa blogin aloittamisvuotta... :D Tosiaan ajatuksenani lauseessa oli, että se kertoo minun gingaharrastukseni lähteneen käyntiin vuonna 2003. Lause on kyllä hämäävä, en yhtään ihmettele, jos joku hämmentyy siitä.
  Ehkä keksin siihen jonkun toisen ilmaisutavan tai laitan jonnekin selityksen siitä. Kiitos kuitenkin palautteesta! :)

  VastaaPoista
 3. Postausehdotus: Ginga fandomin elitismi sinun näkökulmastasi. Esiintyykö elitismiä ja jos kyllä niin miten ilmenee jne. Erilaiset näkemykset aiheesta avartavat.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaipa tällaisen voisin kirjoittaa, olenkin nähnyt muutaman muunkin kirjoittaneen aiheesta. Laitan muistiin. :)

   Poista
 4. Voisitko tehdä lisää koiria Simssissä? Ne olivat tosi söpöjä!<3 :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sims-koiria on tulossa lisää kunhan jaksan alkaa niitä väkertelemään taas. :)

   Poista
 5. Yuriko,sinähän kerroit Kaksoissolan Foorumilla että pidät Ruohometsän kansasta. minäkin pidän siitä,se on todella hyvä leffa Gingan ohella. siinäkin se Suomidubbaus on vähän hassu niinkuin Hopsussakin. ja nuo Ginga-joulukalenterit ovat hienoja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu pidän paljon Ruohometsän kansasta! Suomidubbi on tosiaan siinäkin vähän hassu välillä, mutta minusta kuitenkin todella hyvin toteutettu, siinä eivät kuitenkaan hahmojen äänet vaihdu kesken tarinan ja muistaakseni huulisynkkaus oli parempaa. Hopeanuolen dubbi on kuitenkin myös kultainen!

   Kiitos paljon. :)

   Poista
 6. Ihana, omaperäinen joulukalenteri! :) Onpa ihanaa nähdä näitä aktiivisina muiltakin.

  VastaaPoista
 7. Tosi kiva uusi ulkoasu ^^

  VastaaPoista
 8. Onko mahdollista lisätä kuvia GtWL:n kahdesta ensimmäisestä luvusta? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toki! Voisinkin laittaa niistä oman postauksen tässä lähipäivinä ellen jopa tänään, niiden kuvat kun jäivät laittamatta. :)

   Poista
 9. Voi miten suloinen otsikkokuva ja blogisi ulkoasu kehittyy vain jatkuvasti kauniimmaksi!

  VastaaPoista
 10. Vau miten kiva bannerikuva! Aina vain paranee. :3

  VastaaPoista
 11. Kesäinen ulkoasu ja Kougat kuvassa, todella hyvän näköistä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! Edellinen ulkoasu alkoi käymään liian synkäksi, joten jotain pirteämpää oli saatava. :D

   Poista
 12. Jee toinen lohjalainen Ginga fani :D

  Ihania ne pehmot. Onks sinulla se pureplastic uusi pehmo ja mitä pidät sen väreistä?

  VastaaPoista
 13. FYI että GtLW on päättynyt, myös suomen julkaisun osaltaan, Ginga-saagaa jatkaa Ginga Densetsu Noah, jossa Hyena onkin hengissä ja hilluu ympäriinsä valepersoonan nimeltä Noah takana, Japanissa sarjan julkaisu on kesken, suomennos aloitettu, uus suomipokkari joka toinen kuukausi ja tiedossa ihan mesevää menoa, jossa Ginga on mennyt niin scifin puolelle, meteorit olisi vielä ymmärtänyt, mutta että alienimadot valtas Wanwanin ruumiin, meteoriiti on radioaktiivisa, kaikki on zombiepaskaa, Taklahashi on tuhonnut työnsä niin täysin kuin ihminen voi luomuksensa tuhota! Eli kannattaako enää edes fanittaa Gingaa, kun tekijääkin näkyy tökkivän ja lujaa!!!!

  VastaaPoista
 14. Ginga densetsu noah päättyi hieman yli vuosi sitten, kaikki delas suuressa vavruusatomipommiräjähdyksessä, sit takahashi vielä jatkoi gingasaagaa omalla pienoiselämäkerrallaan, sekin päättynyt, vittu mikä sontapäätlös!!!

  VastaaPoista