sunnuntai 7. joulukuuta 2014

Luukku 7


The Sims 3 -koirat olivat aika suosittuja silloin kun niitä ensimmäisen kerran tein ja tällä kertaa päätin kuvata videota uusista hahmoista.
Tällä kertaa vuorossa olivat Weed-hahmot: Weed, GB, Hougen, Genba, Rocket ja lisäksi vielä Akame.

Edit klo 15.55: TIEDÄN, että Akamella EI ole punaisia silmiä oikeasti,
mutta pitänee se tähän kirjoittaa, kun kommentteihin tuli jo korjailua.





Genbasta unohdin ottaa nämä tarkemmat kuvat, mutta se oli täysin Hougenin näköinen, mutta erilaisilla korvilla ja ilman arpia.
Weed on tehty shiba-pohjaan, koska Weed kuvataan kamalan paljon pienemmäksi sarjassa muutenkin, joten halusin kokeilla tehdä hahmosta shiban kokoisen. Videosta kokoeron näkee paljon paremmin, mutta Weedistä tuli ihan hauska!
Näistäkin kuvista näkee Weedin koon verrattuna GB:hen.



Tässä alempana on video kyseisistä koirista. Valitettavasti laatu on todella huono, tallensin pätkät The Simsin omalla videokuvauksella, joten parempaa laatua en saanut. Onneksi tästä saa jotenkin selvää. Videon näkee isompana jos sen avaa YouTubessa eli viemällä hiiren videon päälle ja painamalla videon nimeä.

6 kommenttia:

  1. Akamella ei ole punaisia silmiä, sen nimi tulee vuoren mukaan, ei sen silmien värin. Miksi Hougenilla on luppakorvat?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ajattelinkin, että joku tulee sanomaan Akamen silmistä, mutten kuitenkaan viitsinyt kirjoittaa itse kirjoitukseen, että tiedän kyllä, ettei Akamen nimi tule punaisista silmistä. Halusin vain laittaa ne sille.
      Simsissä koiralle ei voi laittaa revenneitä korvia (ellei lataile jotain packeja, mutta en usko, että sieltä pystyy lataamaan niitä), joten siksi laitoin korvat, jotka muistuttavat eniten Hougenin korvia.

      Poista
    2. Eikö Hougenille olisi kuitenkin paremmin sopineet typistetyt korvat? Veikkaan että kyseisellä hahmolla on ollut typistetyt korvat, jotka on sitten revitty irti.

      Poista
    3. No, emme tiedä onko ollut typistetyt vai ei enkä ajatellutkaan asiaa siltä kantilta, vaan etsin korvat jotka muistuttivat eniten näitä revittyjä korvia.
      Noita luppakorvia kun ei näe tarkasti esimerkiksi videossa, lähinnä vain noissa lähikuvissa.

      Poista
  2. Oi nämä ovat tosi hienoja! Kivaa että tuli nyt myös video eikä pelkkiä kuvia. =) Ja mitä väliä jos Hougenilla on luppakorvat tai Akamella punaiset silmät haittaako se niin paljon, että pitää tulla siitä vaan huomauttamaan?
    Toivottavasti näitä tulee lisää joulukalenterissa. =D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eiköhän jokainen saa kommentoida mitä haluaa.

      Poista