tiistai 2. joulukuuta 2014

Luukku 2


Tilasin tuossa 1,5 kuukautta sitten viimein Urumista Manga Gorakun numeron 9/5, jossa on neljä värisivua Ginga Densetsu Akamesta. Lehden saapumisessa kesti jonkin aikaa, koska se oli loppu varastosta, mutta on se jo hyvän aikaa ollut kokoelmavitriinissäni odottamassa blogiesittelyään.

Olen innostunut GDA:sta aika paljon, mutta en ole hankkinut yhtäkään japaninkielistä mangaa itselleni, vaikka kansikuvat ovat erittäin hienoja. Ajatuksena olisi ehkä hankkia mangoja jossain vaiheessa itselleni, mutta ainakin tämän Manga Gorakun halusin harvinaisten värisivujen takia. Ennen kaikkea lehden kansi myös herätti kiinnostusta ja se on hyvin kaunis mielestäni. Tämä on myös ensimmäinen japanilainen sarjakuvalehti, jonka omistan, sillä itselläni ei ole aikaisemmin ollut Shonen Jumpeja tai vastaavia mangalehtiä.

Hämmennyin hieman lehden paksuudesta, sillä odotin sen olevan ohuempi. Painojälki on tarkkaa erityisesti värikuvissa, mikä on hieno asia. Osa lehden sivuista oli kuitenkin tummemman värisiä, mutta ne eivät haittaa itseäni, sillä olen kiinnostunut ainoastaan itse Akamen osuudesta.
Toinen hämmentävä asia oli lehden aikuisviihteen määrä. Kuvittelin lehdessä olevan ehkä yksi tai kaksi aikuismaisempaa tarinaa, mutta niitähän oli todella monta.


Kolme karhukoirasukupolvea.


Ozaru, Hakutakan isä.Ninjakoirilla on hienoja taisteluliikkeitä.


Ryoga, Kogan ninjakoirien johtaja.

Kuma, musta igakoira.Sadamitsu, petturikoga.

Manga Gorakua selaillessa törmäsin myös muihin eläimiin ohimennen. Tässä muutama kuva niistä.
2 kommenttia:

  1. Olenkin vielä erikseen toivonut näkeväni tätä lehteä jossain blogissa. ~

    VastaaPoista