tiistai 18. lokakuuta 2016

The Last Wars, luku 62

Kiirettä pitää, mutta luku 62 on nyt täällä!

Pics © Mako
Translation © FantaChan
Thank you very much!


Luvun aloituskuva, "Bobin rohkeus"


Akame lähtee juoksemaan Bobin perään.


Ninjakoira loikkaa kepeästi Bobin päälle ja tämän eteen, pysäyttäen tämän.


Sunny pyytää Akamea päästämään Bobin menemään.


Orion sanoo, että Bob on vihollinen ja tämä pitää tappaa, mutta Sunny kertoo heidän tehdeen sopimuksen tämän kanssa. Bob käskee Orionia lopettamaan, sillä muuten tämän ystävät kuolisivat. Tyrmistyneenä Orion uhkaa tappavansa Bobin, mikäli Akame ei hoida sitä.


Unsai keskeyttää Orionin ja sanoo tätä liian hätäiseksi. Hän suosittelee, että Orion kuuntelee, mitä Bobilla on sanottavana.


Sakemanniveljekset kertovat, että Bob tietää haavoittuneiden sotureiden sijainnin. 


Bob sanoo olevansa yhtä lailla koira kuin Ouun armeijan soturitkin. Orion ei myönnä tätä, vaan kutsuu tätä petturiksi. Bob ei kuitenkaan ole vielä kertonut kenellekään, missä haavoittuneet soturit ovat.


Maru kertoo armeijalle, että he sallivat Bobin tarkkailla armeijaa, mutta vastalahjaksi tämä ei kertoisi karhuille heidän sijaintiaan.


Ennen kuin Bob lähtee, hän sanoo, ettei Ouun koirilla ole mitään mahdollisuuksia karhuja vastaan ja että heidän tulisi paeta. Orion sanoo, että koirat voittivat Akakabutonkin aiemmin. Bobin mielestä kyseessä oli vain onnenpotku, sattuma. Orion käskee Bobia kertomaan Monsoonille ettei kyseessä ollut mikään temppu, vaan he oikeasti päihittivät itse Akakabuton. 


Bob kutsuu armeijaa typeräksi ja ettei heidän tulisi murehtia mahdollista kuolemaa, jos he vain juoksisivat pois. Orion käskee Bobia pitämään suunsa kiinni ja painumaan helvettiin, ja Bob lähtee.


Bob lähtee pois koirien luota ja se alkaa itkemään. Unsai ja Akame huomaavat Bobin kyyneleet.


Bobin lojaalius oli nyt Ouun armeijalla, mutta se ei vieläkään tiennyt tapaa vapauttaa itseään Monsoonin komennosta.


Bob ei välitä karhuista, joiden ohi se juoksee. Ne kyselevät, missä Bob on ollut.


Viimein Bob saapuu takaisin Monsoonin luokse.


Karhut herättävät nukkuvan Monsoonin, kun he huomaavat Bobin palaavan. Kertojan mukaan Bob saattoi tuntea Ouun koirien rohkaisun sydämessään, mutta se ei silti ollut vielä täysin valmis.


Mutta Monsoonin herätessä Bobin rohkeus "poksahtaa kuin kupla" eli koira kadottaa rohkeutensa heti.


Unsai kertoo Akamelle, että vanhana koirana hänellä tuskin on mitään käyttöä. Unsai haluaa pysyä Ouussa ja kuolla siellä. Akame hyväksyy nöyrästi tämän pyynnön.


Orion ilmestyy keskusteluun. Hän sanoo, että maailmassa joko tappaa tai tulee tapetuksi, eikä heillä ole muuta vaihtoehtoa kuin tappaa selviytyäkseen. 


Akame käskee armeijan valmistautua, sillä heidän tulee ajaa Monsoon ja tämän sukulaiset pois ja ottaa Paratiisi takaisin koirien komentoon.

Loppuen lopuksi Bobilla ei ollut yhtään mitään rohkeutta, yllättäen. En viitsi enempää tästä luvusta höpöttää, sillä tämä oli oikeastaan vain koirien välistä vuoropuhelua eikä tässä tapahtunut oikein mitään mullistavaa. Kaiken lisäksi lukujakin on ilmestynyt jo tämän jälkeen todella monta ja tiedän, mitä tapahtuu. Mutta todetaan nyt lyhyesti: Bobin rohkeus oli täysin olematonta ja on outoa, että sitä korostettiin muun muassa luvun nimessä noinkin paljon.

Seuraava luku ilmestyi 26.8.

1 kommentti:

  1. Kiitos taas uudesta luvusta, toivottavasti saadaan jatkossa lisää :)

    VastaaPoista