tiistai 18. lokakuuta 2016

The Last Wars, luku 63

Nyt ei mene ihan kuukautta seuraavassa luvussa, heh.

Pics © Mako
Translation © FantaChan
Thank you very much!


Luvun aloituskuva, "Taas Gin..."


Monsoon huomaa Bobin tulleen myöhässä ja epäilee, että tämä on yrittänyt paeta.


Bob kieltää syytökset ja sanoo vahtineensa haavoittuneita sotureita. Monsoon nostaa koiran kämmenelleen.


Se karjuu päin Bobin kasvoja ja syyttää tätä petoksesta.


Samaan aikaan sairaalalla. Hidetoshia kiitellään Weedin hengen pelastamisesta huolimatta siitä, että 20 minuuttia sitten Weedin sydämen epäiltiin pysähtyneen. 


Toinen lääkäri hämmästelee sitä, että Weedin sydän jaksoi ja jaksaa yhä ponnistella. Daisuke ja Hidetoshi epäilevät, että Weedin vammat aiheutti jokin lauman ulkoinen taho.


Daisuke palaa takaisin kotiin ja Cross on tätä vastassa portaiden alla.


Daisuke on ottanut Ginin mukaan sairaalalta ja Cross on innoissaan nähdessään tämän.


Daisuke tuo ensin Ginin sisälle. Gin näyttää tunnistavan Daisuken vanhemmat ja Daisuke painottaa, ettei Gin voisi koskaan unohtaa häntä ja perhettä.


Daisuke noutaa sitten Crossin sisälle, jotta Ginillä olisi seuraa. 


Cross kurastaa ja kastelee lattian kulkiessaan ja Daisuken äiti valittaa sotkusta. Gin kertoo Crossille, että Hidetoshi on operoinut tämän silmät ja jonkin ajan päästä hänen pitäisi olla täysin kunnossa.


Cross kertoo, että Unsai on kerännyt joukkoja Futago-solan valtausta varten. Gin on hieman huolissaan, mutta Cross lohduttaa tätä ja on varma siitä, että nuorempi sukupolvi voittaa Paratiisin takaisin koirille.


Sillä välin, Monsoon syyttää yhä Bobia petturuudesta.


Monsoon tähtää toisella tassullaan Bobia...


...ja lävistää kynnellään tämän alaleuan!


Monsoon leikittelee Bobilla ja heiluttelee tätä ylös ja alas.


Bob ihmettelee, mitä hittoa hän teki väärin.


Monsoon luulee Bobin esittävän kuollutta ja uhkaa tappavansa tämän, mikäli hän esittää.


Monsoon kutsuu Bobia hyödyttömäksi ja se harkitsee vakavasti tämän syömistä. Se laskee Bobin maahan, mutta iskee etutassunsa tämän pään päälle.

Ihanaa, että Gin on taas ensimmäisen perheensä luona! Tulee jotenkin nostalginen olo, kun Gin viettää aikaansa Fujiwaran perheen luona. Tosi kiva, että Daisuke otti Crossinkin sisälle, vaikkakaan en ymmärrä, miksi Cross piti kytkeä hihnaan. Kyllä se varmasti olisi tullut sisälle ilman sitäkin, mutta kai Daisuke vain hifistelee.

Ei tullut yllätyksenä, että Hidetoshi on operoinut Ginin silmiä. Veikkasin tätä jo heti silloin, kun Ginin kerrottiin kärsivän harmaakaihista ja kun tämä joutui Hidetoshin hoiviin. Harmaakaihi kun on leikattavissa ja olin aika varma, ettei Yoshi aio jättää Giniä sokeaksi. Nyt vain todistettiin, että Ginkin kyllä vanhenee, mutta leikkauksella sen näkö parannettiin ja elämä voi taas jatkua hetken aikaa mallikkaasti. Toisaalta olisin toivonut, että Gin olisi jäänyt huononäköiseksi, mutta toisaalta se oli aika rajaava ominaisuus. Mutta sekin ominaisuus olisi tuonut Ginille yhden heikkouden ja tällä kertaa se olisi ollut ihan luonnollinen heikkous, vanhuuden aiheuttama kaihi.

Bobin kidutus tuli vähän puskista. Odotin kyllä, että Monsoon tekee taas jotain kamalaa tälle, mutta että lävistää leuan ja se kuvattiin vieläpä noin tarkasti. Yllätyin, mutta positiivisesti! Tosin eiköhän Bobkin selviä tuosta haavasta ihan hyvin, se on varmaan unohdettu myöhemmin kokonaan eikä se tule vaikuttamaan sen elämään kamalasti. Realistisesti mietittynä todella moni koira kuolisi Ginga-maailmassa jo pelkkiin tulehtuneisiin haavoihin.

Seuraava luku ilmestyi 2.9.

14 kommenttia:

 1. Taas kerran bobia kuritetaan ja nyt vielä noin väkivaltaisesti kyllä käy bobia sääliksi kun se ei uskalla vastustaa monsoonin käskyjä ja hienoa että weed toipuu siitä kun ei ollut mitään vähän aikaa ilmoitettu mutta hienoa että se selviää toivottavasti myös ginin näkö parantuisi että se voisi taas taistella karhuja vastaan.

  VastaaPoista
 2. Tämä on luku 63 mutta TLW kuitenkin menee jo 71:ssä. Etkö voisi vain suoraan hypätä tuonne missä nyt mennään ja sitten kun on aikaa, niin laittaa nuo loput? Suurin osa meistä TLW:n seuraajista on kuitenkin jo nähneet nuo aikaisemmat luvut. En usko, että ketään haittaisi hyppy tuonne 70:niin. Olet kuitenkin ainoa blogaaja, joka laittaa suomeksi näitä lukuja, hyvillä käännöksillä. Ymmärrän tietenkin jos ei ole aikaa, mutta kysyinpä kuitenkin. Sekin auttaisi jos voisit arvioida, koska lukuja saattaisi tulla. Kiitos kuitenkin tästä luvusta :) Huomasin sen vasta äsken, joten hups minun puolesta.

  VastaaPoista
 3. "Nyt ei mene ihan kuukautta seuraavassa luvussa" Noh tänään tuli kuukausi edellisestä luvusta täyteen,et heh heh

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Luetunymmärtäminen.. Edellinen luku ilmestyi 18.10. ja tämäkin luku ilmestyi silloin ja viittasin tähän lukuun tuossa lauseessa. Luvussa 62 kun meni tasan kuukausi verrattuna luvun 61 ilmestymiseen.

   Poista
 4. Ei millään pahalla mutta milloin seuraava luku tulee? :) jännän äärel odottelen mitä bobille tapahtuu seuraavaksi :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tällä hetkellä koulu, oma elämä ja innostuksen puute Gingaan on vaikuttanut lukujen ilmestymiseen ja siksi en ole niitä laittanut. Yritän saada julkaistua ne mahdollisimman pian, jotta saisin julkaisutahdin kiinni.

   Poista
  2. Kaksoissola blogista löytyy nyt jo kaikki. Bob on nyt Oun armeijassa ja Akamelta ja Monsoonilta puhkesi silmä

   Poista
 5. Ton tekstin voi kyllä ymmärtää monella tavalla..

  VastaaPoista
 6. fuji ginin äiti siis on kuollut, samoin tämän molemmat veljekset? vai onko takahashi vain unohtanut heidät...?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Veikkaan, että Takahashi on ns unohtanut heidät. On monia hahmoja, jota Takahashi on jättänyt taakseen, joko unohtamalla tai tarkoituksella tms. Chuutorakin katosi ilman mitään tietoa tämän kuolemasta tai mistään. Kun Chuutorasta kysyttiin Takahashilta kun hän oli Suomessa, ei hän muistanut koko hahmoa (vaikka tiikeriveljekset ilmeisesti joskus olivat hänen vahvoja suosikkejaan..)

   Fuji ja Ginin veljet ovat kyllä jos sen verran vanhoja, että he voisivat ihan hyvin olla jo kuolleita.

   Poista
 7. Olisi kyllä ihan kiva jos niitä lukuja alkaisi ilmestymään tänne..

  VastaaPoista
 8. Enää ei taida tulla lukuja? :(

  Mutta kiitokset kaikista mitä täällä oli tähänasti tehtynä! :) tosi hyvät suomennoksetkin vielä!

  VastaaPoista
 9. Luulen, että tämä blogi on ajatuksena kuollut ja kuopattu, toisena hyvänä esimerkkinä Satanican Hopeinen tähdenlento -blogi, jonne ei ole tullut päivityksiä sitten kesän 2016. Sen ymmärrän, että oma elämä vie aikaa ja järkevä ihminen enemmin uhraa sille aikansa kuin somessa mukamaailmassa elämiseen. Mutta silti tuntuu hassulta, että blogin päivitykset katkeaa kuin veitsellä leikaten, varsinkin, kun ensimmäisistä teksteistä saa helposti sellaisen kuvan, että kirjoittaja haluaa pitää blogia aktiivisesti yllä maailman tappiin asti. Saman kuvan saa fanituksestakin. No, eihän mikään ole ikuista, aikaa myötenhän innostus hiipuu väkisinkin, vaikka pitäisikin sarjasta kovasti. Mutta äkillinen hiljaisuus tuntuu hyvin hassulta siihen verrattuna, mkten alkuun bloginpitäjä oli niin innoissaan kirjoittelemaan blogiinsa, kai uutuudenviehätys vei mukanaan, sosiaaliset paineet ja tietty aiheita mukamas oli niin paljon kerrottavana. Vaan äkkiäkös aiheetkin loppuu...

  VastaaPoista
 10. Petturi mikä petturi.

  VastaaPoista