perjantai 6. kesäkuuta 2014

Weed 32 on ilmestynyt!

Weedin 32. osa Vallan palvelija on ilmestynyt tänään!


Apinasaaga saadaan viimein jatkumaan! Itse hankinkin tuossa kaksi aikaisempaa osaa, joten olen perillä tämän saagan tapahtumista, viime osa jäikin jännittävästi kesken Yukimuran ja Weedin kaksintaisteluun.

Kansikuva on aivan liian samanlainen kuin osien 25 ja 26 kansikuva. Jotenkin tuntuu siltä, että joko nämä kannet ovat aina vihreitä tai sitten tällaisia valkomustia. Kaipaisin enemmän sinistä ja esimerkiksi punaista, vaikka auringonlaskun muodossa.

Itse vähän punnitsin, että ostaako manga heti ilmestymispäivänä vai myöhemmin lentomatkalle lukemiseksi (lähden sunnuntaina perheeni kanssa Lontooseen, sinä aikana ei blogikaan päivity ellen kirjoita jotain valmiiksi), mutta harkitsen vielä. Kutkuttaisi ostaa manga tänään, satuin löytämään ne jo Prisman hyllyltä nimittäin.

Ajattelin nyt ensi kertaa kokeilla myös arvostelun kirjoittamisesta mangasta. Myönnän, että joskus kommentoin etteivät tavalliset manga-arvostelut oikein itseäni kiinnosta, mutta olen nykyään alkanut lukemaan niitä enemmän, lähinnä muiden lukijoiden kommenttien takia. Niistä voi löytää uusia näkökulmia eri asioihin ja pääsee itsekin pohdiskelemaan, miksi kyseinen henkilö on tätä mieltä tästä asiasta ja niin edelleen.

Olen myös ymmärtänyt, että aika montaa silti kiinnostaa tällaiset arvostelukirjoitukset vai olenko väärässä?

6 kommenttia:

  1. Ui ^^ Kirjoita arvostelu, minä ainakin lukisin sen mieluusti >:3

    VastaaPoista
  2. Ei nyt liity postauksen aiheeseen, mutta pakko sanoa, että blogisi banneri on aivan älyttömän suloinen/hieno! :3

    VastaaPoista
  3. Arvosteluja on minunkin mielestä mukava lukea! :3

    VastaaPoista
  4. Minä taasen en arvosteluja kovin innolla lue. Jokainen tuntuu niitä kirjoittavan ja usein arvostelut toistavat aika paljon samaa..

    VastaaPoista