maanantai 23. kesäkuuta 2014

The Sims 3: GNG-koirat

Pari postausta on käsitellyt lähinnä Gingaan liittyvää fanartia, mutta seuraava tuskin liittyy kyseiseen aiheeseen. Sain nimittäin tänään viimeinkin hankittua uusimman Weedin ja aloin jo hieman suunnittelemaan sitä, teenkö arvostelu- tai pohdintapostausta tästä osasta. En haluaisi kirjoittaa samanlaisia arvosteluja kuin muutkin, koska se hukkuu helposti muiden joukkoon, mutta katsotaan mitä keksin.

Tämä toteuttamani idea on nyt hautunut päässäni pari kuukautta ja päätin viimein toteuttaa sen, kun itselläni oli vapaa-aikaa ja innostusta avata jälleen The Sims 3 -pelini.
Keksin siis aikani kuluksi muokata kaikille meille tuttuja Ginga-hahmoja Sims-koirien muotoon ja pienen taistelun jälkeen se alkoi luonnistua vähän paremmin. Varsinkin Rikin arpien kanssa tappelin monta kymmentä minuuttia, koska kuviovalikoimassa ei ollut ohutta ja terävää kuviota, joka olisi sopinut arpien tekemiseen.

Tällä kertaa tein siis Ginin, Rikin ja Benin (sekä pikaisen Daisuken, ihminen kun on pakko tehdä, että saa perheen luotua loppuun). Koiria oli hauska muokata ja aion tehdä näitä lisää kunhan inspiraatio jälleen syttyy, todennäköisesti jonakin vapaapäivänä. Huomenna olen vielä kotona, mutta loppuviikko meneekin töitä ahertaessa.
Kaulapantavalikoimassa ei ollut helmikaulakoruja tai vastaavia, joten tyydyin ottamaan Benille tavallisen punaisen kaulapannan. En löytänyt Simsin virallisilta sivuilta sellaisia ladattavia kaulapantojakaan, jotka olisivat muistuttaneet edes vähän alkuperäistä helmikaulapantaa.
Sims 3:n hahmonluonti on hieman hankalaa jos siihen ei ole perehtynyt hirveästi ja siksi kuvioiden (lähinnä arpien) tekeminen tuotti tuskaa ja päänvaivaa. Rikin arvet ovat kamalan paksuja, mutta parempia en olisi osannut tehdä tuolla menetelmällä. Myös Ginin otsan peittävät hyperpaksut arvet, mutta onneksi sain otsapallurat näkyviin.

Näitä oli hauska tehdä, jatkoa on siis luvassa ja tämä on varmaa tietoa!

4 kommenttia:

 1. Nokkelaa! Jään odottelemaan lisää. ~

  VastaaPoista
 2. OMFG!!! Mä oon sims fani! Ja nuo ovat niin ihkui!!! ♡♥♡

  VastaaPoista
 3. Onpas söpöjä ja hyvin löysit sopivia värejä hahmoille. En olekaan Simsiä pelannut vuosiin.

  VastaaPoista
 4. ♡♥♡ Suloisia. =3

  VastaaPoista