lauantai 14. kesäkuuta 2014

FANG 1 on ilmestynyt!

Yoshihiro Takahashin kuvittaman ja Akira Iton käsikirjoittaman FANGin ensimmäinen osa Valkoisen suden legenda on ilmestynyt eilen!

Lähde
FANG ei liity muuten Gingaan kuin siten, että sarjoilla on sama kuvittaja. Silti haluan käsitellä sitäkin blogissani. FANG on ensimmäinen suomeksi julkaistava Takahashin sarja, joka ei liity Gingaan. (Ei periaatteessa WEED Gaidenkaan liittyisi, mutta siinä on yksi tarina, joka kertoo Meristä.)

Mangan kansi on hieno ja mukavan yksinkertainen. Täytyy sanoa, että pidän todella paljon tästä Takahashin realistisemmasta tyylistä! Selasin mangaa eilen paikallisessa pikkukaupassamme (josta ei Weediä ole löytynyt pariin kertaan, mutta tämä näköjään löytyi heti julkaisupäivänä) ja mangan alussa olevat värikuvat olivat todella kauniita. Ihmisillä tuntuisi olevan suurin rooli tarinassa, mutta päähenkilö, koirasusi Askari, on kuitenkin merkittävässä roolissa tarinassa.

Itseäni kiinnostaisi nähdä, millainen FANGin tarina oikein on, eritoten siksi, ettei se ole Takahashin käsikirjoittama. Taidan hankkia tämänkin sarjan hyllyyni jossain vaiheessa, tässä onneksi onkin vain kaksi osaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti