maanantai 7. heinäkuuta 2014

GNG: Animesta puuttuvat kohtaukset, osat 1-7

Vaikka GNG-anime seuraa pitkälti melko tarkasti mangan juonta, on sieltä pakostakin jätetty pois joitain kohtauksia, jotka olisivat pitkittäneet animea turhaan. Päätin listata niistä puolet (osat 1-7) tähän postaukseen ja loput puolet (osat 8-13) omaan postaukseen. Luonnollisesti susisaagaa ei tule tähän mukaan, koska sitä ei ole otettu animeenkaan.

1. Karhukoira Gin syntyy

Mangan tarina alkaa Daisuken ja Shinjin nähdessä Gohein lähtevän metsälle.

Animessa Gohei ja kunnanjohtaja löytävät kuolleen hiihtäjän, mutta heitä ei näytetä sen tarkemmin. Mangassa Akakabuto lyö Toshilta pään irti.

Daisuke näkee painajaista, jossa Gohei ampuu Rikin. Tämä olisi ollut mielenkiintoista nähdä animeversiona.

2. Taistelijoiden aamunkoitto

Tämä on hieman humoristisempi kohtaus, jossa Daisuken äiti muistelee Hidetoshia nuorempana. Tämän jälkeen Kaksipiippu-Shige ilmaantuu perheen talolle.

3. Sielujen kutsu

Daisuke ja Gin ovat kalastamassa padolla, kunnes Mosa hyökkää yhtäkkiä heitä kohti takana olevista pensaista.

4. Kain kolme hornanhurttaa

Daisuke ei tiedä, minne Gin on kadonnut ja Hidetoshi ehdottaa ensin tämän kuolleen. Hän kuitenkin mainitsee villikoirista ja Daisuke lähtee juosten pois.

John muistaa Ginille antamansa lupauksen pitää Daisukesta huolta ja lähtee huolestuneena pojan perään.

Daisuke on tosiaan lähtenyt vuorille, mutta karhu yllättää hänet ja meinaa hyökätä hänen kimppuun. John ehtii kuitenkin hyökätä ensin karhun kimppuun.

Yhtäkkiä Riki ilmestyy paikalle ja säikäyttää karhun pois murinallaan. Daisuke pyörtyy eikä tajua pelastajansa olevan Riki. John haastaa Johtajan taisteluun.

5. Shinobi-koira Akame

Riki ja John taistelevat, mutta kamppailu päättyy lyhyeen Rikin onnistuessa vahingoittamaan Johnia. Tämän jälkeen Riki sanoo Johnin hengen olevan hänen käsissään ja että tämän tulisi mennä Benin joukkueen luokse.

6. Shinobinuman taistelu

Kogakoirat heittävät kuolleen igan pään Akamen shinobien päähän ja tämän jälkeen niiden väliset taistelut alkavat. Animeen eroten mangassa Kurojaki ei ole mukana tässä taistelussa.

Kogat ovat ottaneet Hyenan orjakseen ja käskeneet tämän raahata koiranraatoja heidän ruokavarastoihin.

John ilmestyy paikalle ja tappaa vastaanpanevat kogat. Hän tunnistaa Hyenan Oun koiraksi. Kurojakin ja muiden kogien saapuessa päämajalleen, John ilmoittaa paikan vallatuksi. He eivät kuitenkaan ehdi taistella, sillä Oun joukot saapuvat pian heidän peräänsä.

7. Etsikää Musashi!

Rokusuke törmää Benin joukkoihin ja tuo viestin viidennen ryhmän johtajalta. He ovat havainneet sepelkarhujen joukon, joka vaeltaa kohti Akakabuton alueita.

Billin joukot yllättävät Tiikeriveljekset, jotka ovat olleet juttelemassa Musashille. He saavat kiinni Kurotoran ja Chutoran, mutta Akatora pääsee pakenemaan. Hän törmää Musashiin, joka hyökkää vuoristokoirien kimppuun ja auttaa sitten Akatoran Ginin ja muiden luokse.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti