tiistai 19. huhtikuuta 2016

Kaksintaistelu: Jerome vs. Kagetora


Ensimmäinen kaksintaistelupari on nyt tässä! Arvoin tähän mennessä ehdotetuista pareista yhden ja jatkan samalla tavalla tulevaisuudessakin, jolloin pari tulee itsellenikin ikään kuin yllätyksenä.

Jerome ja Kagetora tulevat molemmat mukaan sarjaan Weedin aikana ja aika alussa. Kagetora on yksi koirista, jotka Weed tapaa ensimmäisenä saapuessaan Ouun ja Jerome näyttäytyy hetken päästä ammattitappajaporukkansa kanssa ja liittyy sitten mukaan laumaan.

Kaksikko on tavallaan vaikea pari sen suhteen, että Jerome saa enemmän roolia tarinassa kuin Kagetora. Kagetora on kyllä alussa mukana, mutta myöhemmin se on vain lähinnä ollut sivummalla ja liittynyt välillä koirien väliseen keskusteluun. Molemmat kuitenkin ovat yhä The Last Warsissakin mukana eli yhtä pitkälle ne ovat tarinassa päässeet, mutta kuitenkin Jerome on saanut enemmän ruututilaa.

Ulkonäköjä verratessa pidän ehkä aavistuksen verran enemmän Kagetoran ulkonäöstä. Kagetora tosin on kainkoira ja sen ulkonäkö on siis lähinnä kopio isästään ja muista kainkoirista, mutta silti se näyttää vähän paremmalta silmääni kuin Jerome. Jeromen kuviot ovat kuitenkin persoonallisemmat, vaikka tarinassa on mukana paljon saksanpaimenkoiriakin. Ne ovat kuitenkin kaikki tunnistettavissa toisistaan, koska kaikilla on erilaisia merkkejä ja kuvioita turkissaan. Kagetoran kyllä tunnistaa isästään melko hyvin, mutta melko vähän eroavaisuuksia näillä on. Kainkoiran silmät ovat kuitenkin myös paremmat kuin Jeromella eli Kagetora voittaa ulkonäössä.

Jerome oli ehkä lempihahmoni koko Weed-animen aikana, koska se oli niin hieno ja mielenkiintoinen hahmo. Jerome oli ammattitappaja ja muutenkin se vaikutti viisaalta hahmolta. Animessa kuitenkin sen pisteet ropisivat, kun se tahalteen jätti ihmisten luodin jalkaansa ja tämän vuoksi todennäköisesti kuoli animen lopussa, kuolemaahan ei ole vahvistettu mitenkään, eli saattoi olla, että Jerome selvisi.
Mangassa Jerome kuitenkin etsii jatkuvasti hyvää paikkaa kuolla ja tämä seikka pilaa hahmoa. En oikein pidä enää Jeromesta mangassa, koska tämän masentelua on niin ärsyttävää lukea. Onneksi se nyt loppua kohden luopuu ajatuksistaan kohdatessaan Lydian.
Kagetora on myös vaikuttanut melko fiksulta, mutta kuitenkin tuliselta hahmolta. Se ei ole yhtä rääväsuu kuin isänsä, mutta silti Kagetorasta löytyy kainkoiran tulista luonnetta ja sitkeyttä. Kagetoran vähäisen ruutumäärän takia sen luonteeseen ei ole kuitenkaan päässyt ihan niin hyvin syventymään kuin Jeromen, joten Kagetorasta on vaikeampi sanoa mitään.

Tällä kertaa siis voittajaksi osoittautuu mielestäni Jerome. Kumpi sinun mielestä?

2 kommenttia:

  1. Samoja ajatuksia minullakin on, eli Jerome voittaisi. :)

    VastaaPoista
  2. Jerome noista. Kagetora ei herätä oikein minkäänlaisia tunteita :(

    VastaaPoista