tiistai 5. huhtikuuta 2016

Kaksintaistelu - Ehdota pareja!Olen päättänyt aloittaa uuden postaussarjan blogissa nimeltä Kaksintaistelu. Tekstissä vertailen kahta tiettyä hahmoa esimerkiksi ulkonäön, saavutusten ja luonteen puolesta, ja valitsen jomman kumman voittajaksi. Kaksintaistelu-nimi ei siis suoranaisesti meinaa sitä, että vertailisin kahta hahmoa taistelutilanteessa ja kumpi mahtaisi voittaa.  Teen voittajavalinnan täysin omien mieltymyksieni mukaan ja pohdin, miksi valitsisin juuri sen hahmo. Näissä tulee siis olemaan omia pohdintojani ja mielellään kuulen myös teidän lukijoiden pohdintoja samasta aiheesta! Mahdollisesti saatan vertailla joskus myös esimerkiksi sarjoja, iskuja tai kohtauksia keskenään, mutta ajattelin aloittaa ainakin ensin hahmoista.

Nyt tarvitsisin siis hahmoehdotuksia! Esimerkiksi Gin vs. Weed, Hougen vs. Genba, Akame vs. Kurojaki, Orion vs. Unsai ja niin edelleen. Kaikki hahmoparit hyväksytään, mutta huomioikaa, että teen mielelläni vertailua "fiksujen" hahmovalintojen kesken. Siis esimerkiksi Akakabuto vs. Weed ei ole kovin fiksu pari, koska niitä on vaikea vertailla keskenään. Tälläisiä pareja pyrin välttämään, koska niistä ei saa oikein hyvää pohdintaa tai vertailua aikaan.

Hahmopareja voit ehdottaa tämän kirjoituksen kommenteissa tai Hopeahampaan Facebook-sivuilla! Myös muita postausehdotuksia otetaan tietenkin vastaan vuoden jokaisena päivänä eli jos mielessäsi on jotain muuta ehdotusta, niin muista kertoa sekin! Toiveita on aina mukava toteuttaa. :)

13 kommenttia:

 1. Ajattelin joskus toteuttaa vastaavanlaista sarjaa, mutta se jäi omien vaikeuksiensa takia. Innolla jään kuitenkin odottelemaan.

  VastaaPoista
 2. Akame vs. Kurojaki tai Akame vs. Tesshin.
  Saattaisi syntyä kiinnostavia vertailuja.

  VastaaPoista
 3. Hougen vs. Kaibutsu / Hougen vs. Masamune / Masamune vs. Kaibutsu

  VastaaPoista
 4. Akakabuto vs Kaibutsu, Ben (ei sokea) vs Sniper, Akatora vs Chutora vs Kurotora

  VastaaPoista
 5. Riki vs. Orion / Riki vs. Yukimura / Yukimura vs. Orion

  VastaaPoista
 6. Akakabuto vs. Monsoon XD

  VastaaPoista
 7. Sniper (GNG) vs. Murder S. (GDW)
  Gaia vs. Hougen, Gaia vs. Kaibutsu, Gaia vs. Riki
  Akame vs. John

  VastaaPoista
 8. Sasuke vs. GB
  Thunder vs. Lector
  Gaia vs. Fuga
  Retsuga vs. Hyoma

  VastaaPoista
 9. Hakurou vs Kisaragi
  Gaia vs Hougen
  Riki vs Hougen

  VastaaPoista
 10. Akakabuto vs. kolmas hybridi

  Idea tuli siitä, kun GDW:n 55. osassa kolmannen hybridin mainittiin olevan kookkaampi kuin Akakabuto. Niskakarvat nousi pystyyn alkuperäisen Ginga-saagan päävihollisen puolesta :D

  VastaaPoista