tiistai 5. huhtikuuta 2016

Kaksintaistelu - Ehdota pareja!



Olen päättänyt aloittaa uuden postaussarjan blogissa nimeltä Kaksintaistelu. Tekstissä vertailen kahta tiettyä hahmoa esimerkiksi ulkonäön, saavutusten ja luonteen puolesta, ja valitsen jomman kumman voittajaksi. Kaksintaistelu-nimi ei siis suoranaisesti meinaa sitä, että vertailisin kahta hahmoa taistelutilanteessa ja kumpi mahtaisi voittaa.  Teen voittajavalinnan täysin omien mieltymyksieni mukaan ja pohdin, miksi valitsisin juuri sen hahmo. Näissä tulee siis olemaan omia pohdintojani ja mielellään kuulen myös teidän lukijoiden pohdintoja samasta aiheesta! Mahdollisesti saatan vertailla joskus myös esimerkiksi sarjoja, iskuja tai kohtauksia keskenään, mutta ajattelin aloittaa ainakin ensin hahmoista.

Nyt tarvitsisin siis hahmoehdotuksia! Esimerkiksi Gin vs. Weed, Hougen vs. Genba, Akame vs. Kurojaki, Orion vs. Unsai ja niin edelleen. Kaikki hahmoparit hyväksytään, mutta huomioikaa, että teen mielelläni vertailua "fiksujen" hahmovalintojen kesken. Siis esimerkiksi Akakabuto vs. Weed ei ole kovin fiksu pari, koska niitä on vaikea vertailla keskenään. Tälläisiä pareja pyrin välttämään, koska niistä ei saa oikein hyvää pohdintaa tai vertailua aikaan.

Hahmopareja voit ehdottaa tämän kirjoituksen kommenteissa tai Hopeahampaan Facebook-sivuilla! Myös muita postausehdotuksia otetaan tietenkin vastaan vuoden jokaisena päivänä eli jos mielessäsi on jotain muuta ehdotusta, niin muista kertoa sekin! Toiveita on aina mukava toteuttaa. :)

14 kommenttia:

  1. Ajattelin joskus toteuttaa vastaavanlaista sarjaa, mutta se jäi omien vaikeuksiensa takia. Innolla jään kuitenkin odottelemaan.

    VastaaPoista
  2. Akame vs. Kurojaki tai Akame vs. Tesshin.
    Saattaisi syntyä kiinnostavia vertailuja.

    VastaaPoista
  3. Hougen vs. Kaibutsu / Hougen vs. Masamune / Masamune vs. Kaibutsu

    VastaaPoista
  4. Akakabuto vs Kaibutsu, Ben (ei sokea) vs Sniper, Akatora vs Chutora vs Kurotora

    VastaaPoista
  5. Riki vs. Orion / Riki vs. Yukimura / Yukimura vs. Orion

    VastaaPoista
  6. Akakabuto vs. Monsoon XD

    VastaaPoista
  7. Sniper (GNG) vs. Murder S. (GDW)
    Gaia vs. Hougen, Gaia vs. Kaibutsu, Gaia vs. Riki
    Akame vs. John

    VastaaPoista
  8. Sasuke vs. GB
    Thunder vs. Lector
    Gaia vs. Fuga
    Retsuga vs. Hyoma

    VastaaPoista
  9. Hakurou vs Kisaragi
    Gaia vs Hougen
    Riki vs Hougen

    VastaaPoista
  10. Akakabuto vs. kolmas hybridi

    Idea tuli siitä, kun GDW:n 55. osassa kolmannen hybridin mainittiin olevan kookkaampi kuin Akakabuto. Niskakarvat nousi pystyyn alkuperäisen Ginga-saagan päävihollisen puolesta :D

    VastaaPoista
  11. yukimura vs gin x3 Tai Joe vs Yukimura tai Gaia vs Kurojaki. ois kiva tietää :3

    VastaaPoista