keskiviikko 27. elokuuta 2014

Kokoelma esille

Sunnuntaina kodissamme tapahtui uusia ja erilaisia sisustusratkaisuja, joiden seurauksena sain äitini makuuhuoneessa olleen korkean ja kapean vitriinin käyttööni. Keksin heti, mitä sen suojiin laittaisin. Kokoelmastani on ollut aina esillä Weed-pehmo, taidekirjat, figuurit, Hopeanuoli-mangat, ekstramangat ja osa Weed-mangoista. Hylly, missä nämä tavarat olivat, oli kuitenkin aivan liian pieni ja hieman sekavan näköinen. Suurinosa Weed-mangoista ei mahtunut minnekään esille vaan jouduin kasaamaan niitä kaappiini piiloon. Weed-mangoja tulee ilmestymäänkin vielä sellaiset 26 kappaletta (ja ne itseltäni puuttuvat 10 mangaa) ja kaapin kirjahyllykin alkoi täyttyä lukuisista mangoista.

Vanha hyllyratkaisu

Ilokseni huomasin tavaroita järjestellessä, että vitriiniin mahtuivat kaikki tavarat, jotka sinne halusin. Weed-mangatkin tulevat mahtumaan kokonaisuudessaan sinne, koska alimmainen hylly on vielä vapaana.
Sain myös kallisarvoisen Weed-pehmoni turvaan pölyltä ja vitriinissä se näyttää ehkä jopa enemmän arvoiseltaan pehmolta, toisin kuin korkealla hyllyn päällä pölyttyessä.


Ratkaisu on oikein mukava ja sopii huoneeseeni, tykkään oikeastaan katsella kokoelmaa nyt enemmän kun ne ovat kaikki kauniisti esillä. Mangat sijaitsivat nimittäin pienessä hyllyssä ja kaapissa eli ne olivat eri paikassa ja välillä sai etsimällä etsiä jotain tiettyä osaa. Lisäksi ainoat mallikuvani olivat lipaston laatikossani ja välillä niitäkin sai etsiä. Samassa paikassa oli GDW Soundtrackikin ja kieltämättä unohdin välillä sen koko olemassaolon. Nyt sekin on saatu samaan paikkaan muiden tavaroiden kanssa.
Ainoat tavarat, joita en vitriiniin ainakaan vielä laittanut, ovat DVD- ja VHS-julkaisut, jotka löytyvät samasta laatikosta muiden elokuvien ja sarjojen seasta. Weed-T-paita on vaatekaapissani, koska en oikein tiedä sille sopivampaa paikkaa. Siellä se on kuitenkin säilössä ja aina satunnaisesti käytössäkin.Miten ja missä säilytät omaa kokoelmaasi?

6 kommenttia:

 1. Yllätyin, että omistat nuo piraattipehmot. Ei siis sillä, että se olisi väärin, mutten vielä ole törmännyt kehenkään. Onko tuo materiaali noissa millaista ja mitä kautta hankit ne?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Piraattipehmot ovat olleet blogissa esillä aikaisemmin kokoelmakuvissa. Sain nuo jouluna äidiltä, hänkin kyllä tiesi noiden olevan piraattituotteita. EBaysta noita saa ostettua, olisiko hinta siinä ~12 euron paikkeilla.
   Materiaalista en osaa sen enempää sanoa kuin että kankaat ovat pehmeitä, eivät tunnu kuitenkaan yhtä jämäkältä kuin Weed-pehmon kangas.

   Poista
  2. Ahaa, voi olla etten sitten muista huomanneeni niitä :D

   Poista
 2. Ah, ihana pieni kokoelma. Itse taistelen kokoelmani kanssa, kun se ei kerta kaikkiaan mahdu esille. Hyllytolkulla mangaa ja vitriineittäin kamaa, ja vieläkin jää tavaraa laatikoihin. :'D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi eikä! :D Kieltämättä mangamäärät kasvaa nopeasti jos keräilee eri julkaisuja. Itsellä olisi tarkoitus kerätä tuo GNG:n 2. julkaisu joskus kokonaan kasaan, siinä on niin kauniita kansikuvia. Ja tuleehan sitä aina välillä ostettua eri julkaisusta mangoja, mutta tuskin pääsee paisumaan jättimäiseksi ellen voita joskus lotossa. :D

   Poista
 3. Säilytän kokoelmaani kirjahyllyssäni lasioven takana! :) Ne eivät ainakaan pölyty. Haluaisin Weed pehmon kokoelmaani mutta nyt minulla on vain husky pehmo jolle olen piirtänyt arvet (tein sen 3 vuotiaana)ja weed pehmon "kaavoilla" tekemäni akakakabuto pehmo (se näyttää isolta weed pehmolta mutta onkin Akakabuto :D

  VastaaPoista