keskiviikko 2. huhtikuuta 2014

Traconin nimikirjoituskortti

Tänään postista paljastui jälleen kiva ylläri, jota olin odottanut jo melkein viikon. Päätin vaihtaa yhden Animeconissa jaetun nimikirjoituskortin Traconissa jaettuun, koska Animeconin kortteja minulla oli kaksi ylimääräistä, eikä yhtäkään Traconin korttia vaikka paikan päällä olinkin.


Kortti on yksinkertainen, mutta kaunis. Alareunassa on ehkä hieman liikaa valkoista aluetta omaan makuuni, mutta menkööt. Gin on nuoren näköinen ja vaikken niinkään pidä Takahashin nykyisestä tyylistä, on Ginin kuva ihan hieno. Pidän paljon Japanin ja Suomen lipuista taustalla, ne symboloivat hyvin japanilaisen Gingan fanituksen määrää Suomessa.

Kiva pieni lisäys kokoelmaan, nämä kortit ovat ihan kivoja katseltavia.

6 kommenttia:

 1. Alareunassa on siksi paljon valkoista aluetta jotta nimikirjoitus mahtuu siihen siististi. Näissä tyhjissä korteissa näyttää ehkä vähän hölmöltä tuo tyhjä tila, mutta ne joissa on Takahashin nimikirjoitus tuo valkoinen alue käytetään hyvin ja kortit ovat täydempiä ja tasapainoisempia, ja toki arvokkaampiakin kuin kortit ilman nimikirjoitusta, näin sivuseikkana.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen tainnut nähdä tällaisen nimikirjoituksen kera ja kyllä, se näyttää paljon siistimmältä ja tasapainoisemmalta. Tarkoitinkin vain tätä tyhjää korttia, siinä tuo valkoinen alue korostuu vähän turhankin paljon, vaikka nimmarin kanssa se on selkeästi paremman näköinen.

   Poista
 2. Olisikohan muuten mahdollista poistaa tuo varmistus (se jossa joutuu kirjoittamaan kuvassa näkyvät numerot)? Varmistus tulee tehdä ainakin jos kirjoittaa anonyymina ja se on ärsyttävää vaikkei nyt järkyttävän iso vaiva olekaan, mukavempaa olisi kuitenkin jos varmistusta ei olisi.

  VastaaPoista
 3. Pidän tuosta kortista. Omistan vain niitä toisia kortteja.

  VastaaPoista
 4. Komea kortti ja se on myös omalla hankintalistallani, jos vain sattuisi jostain saamaan.

  VastaaPoista