keskiviikko 26. maaliskuuta 2014

GNG: Inhokkihahmoni

Hopeanuoli-teemalla vielä mennään. Itseasiassa en omaa montaa inhokkihahmoa GNG:ssä, mutta tässä olen esitellyt kolme inhokkihahmoani.
Hahmot eivät kuitenkaan ole huonous- vaan aakkosjärjestyksessä!

Hyena


Sniperin alainen ja Ohun lauman petturi. En lähinnä pidä Hyenasta hahmon luonteen takia: koira on pelkuri, valittaja ja turvautuu suurempaan voimaan, tässä tapauksessa Sniperiin. Hyena yrittää olla rohkea tietyissä tilanteissa, kuten kohdatessaan Ginin ja Smithin Mossin alueella. Pelkuruus kuitenkin kuoriutuu esille ja hahmosta jää pelkkä Sniperin juoksupoika.
Hyena ei ole kuitenkaan se kaikista pahin inhokki, koska tämä kuitenkin uhraa henkensä ja hyppää rotkoon Benin ja Sniperin perään. Siinä vaiheessa aloin näkemään hahmon vähän erilaisessa valossa, mutta tämän jatkuva pelkuruus ei silti tee vaikutusta. Minusta on kuitenkin hienoa, että Hyena lopussa tajusi tekonsa ja päättää auttaa Beniä. Sääli, ettei koira ruvennut toimiin ennen kamppailevan kaksikon putoamista.

Hyenan ulkonäkökään ei säväytä. Pidän henkilökohtaisesti enemmän pystykorvista, eivätkä weimarinseisoja-Hyenan lepakkokorvat anna hahmolle plussaa.

Uzuki


Mutsun neljästä kenraalista toinen, Uzuki, on inhokkini hahmon kieron luonteen takia. Ulkonäöltään hahmo on ihan hauska ja omaperäinen kuten kaikki muutkin Mutsun kenraalit, mutta Uzukin käyttäytyminen sai minut inhoamaan tätä. Hahmo sekaantuu Kisaragin ja Terryn väliseen kamppailuun ja käyttäytyy muutenkin hyvin kierosti.
Varsinkin siinä vaiheessa ärsyynnyin hahmoon, kun Kisaragin pyytäessä Beniltä anteeksi Terryn tappamista, Uzuki alkaa puolustelemaan tätä sanomalla, että emme me tappaneet Terryä. Minä lasken sen, kuten Kisaragi, tappamiseen osallistumiseksi, koska Kisaragi sokeutti Terryn, joka tällöin juoksi karhujen luokse.

Wilson


Raukkamaisuutensa takia en pidä tästä hahmosta, en ole koskaan pitänyt. Wilson vihaa Kurojakia, koska kogat tappoivat collien puolison ja pennun. En kuitenkaan näe sitä hyväksyttävänä, että Wilson käy viattoman pennun kimppuun kostaakseen Kurojakille. Hahmolla ei selkeästi ole rohkeutta käydä kogajohtajaa vastaan, vaan käyttää tämän pentua välikappaleena.

Luonteensa puolesta en myöskään pidä Wilsonin ulkonäöstä, varsinkin silmät ovat hyvin häiritsevän näköiset. Tätä ei myöskään nähdä taistelukentällä, jolloin hahmo on vähän turha, vaikka tämä kertookin koirille Harppuunakarhusta.

Kuka on sinun inhokkihahmosi GNG:stä?

6 kommenttia:

  1. Uzukiin en ole pahemmin kiinnittänyt huomiota, mutta nyt kun ajattelee niin aika ikäviä piirteitä hahmossa on. Joskus olin inhota Kisaragia tuon Terry tilanteen takia, mutta paremmin hän hoiti tilanteen kuin Uzuki..

    Wilsonin rooli on muuttunut sitten GNG:n ajan entistä tylsempään suuntaan ja jotain säväyttämistä olisin kaivannut GDW:ssä. Lieneekö se edes mahdollista Chibin ja Kurojakin tapahtumien jälkeen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minäkin karsastin ensin Kisaragia, mutta lopulta siitä alkoi kuoriutua mielenkiintoisempi hahmo. Uzukissa en pidä mistään muusta kuin ulkonäöstä.

      Wilsoniin en muista tutustuneenkaan Weedin puolella... Olen tosiaan jäljessä mangassa ja vähän pihallakin, kun manga on lopulta paljon erilaisempi kuin anime ja pokkarit olen lukenut vasta kerran. :D

      Poista
    2. No, eipä sielläkään hänestä ilmene juuri mitään. Näytetään vain taustalla.

      Poista
  2. Tosiaan, Hyena ei ole minulle sellainen "tosi-inhokki", sillä pidän siitä, että se uhraa kuitenkin henkensä ja tajuaa tehneensä väärin seuratessaan Sniperiä. Tietyt piirteet eivät vain herätä mielenkiintoa, kuten se, että Hyena yrittää välillä vähän kovistella Giniäkin, mutta juoksee sitten häntä koipien välissä Sniperin luokse.

    Kiitoksia itsellesi kommentista ja hyvä, että kirjoitukseni inspiroi. :)

    VastaaPoista
  3. Itse en pidä kauheesti Mosasta. En tiiä miksi mutta se saattaa johtua siitä ettäb vihasin sitä jo kolme vuotiaana pentuna kun katsoin hopeanuolta ekaa kertaa! :P

    VastaaPoista
  4. minä inhoan GNG:stä Sniperia,Akakabutoa,Hyenaa alussa lopussa ihan hyvä hahmo. Madaraa,Harppuunakarhua sekä Kurojakia.

    VastaaPoista