sunnuntai 10. heinäkuuta 2016

The Last Wars, luku 55

Sain viimein eilen tietokoneeni kuntoon ja nyt olisi siis aika viime viikon GTLW-luvulle. Uusin luku tulee myös mahdollisimman pian kunhan tarkempi käännös on luettavissa.

Pics © Togo, thank you very much!
Translation © FantaChan, thank you very much!


Luvun aloituskuva, "Vastahyökkäysterä" tmv.


Akame, Kyoshiro ja Rocket saapuvat haavoittuneiden koirien luo. Vanhin on ällistynyt siitä, että Akame on löytänyt samanlaisen sirpin kuin Kurojakilla oli.


Orion ja Sirius jahtaavat karhua, kunnes he huomaavat Akamen.
Akame: "Väisty, Orion, jotta voin tappaa karhun!"


Karhu pysähtyy ja katsoo Akameen. Akame loikkaa...


...ja iskee!


Ninjakoira laskeutuu kevyesti alas ja hetken aikaa näyttää siltä, ettei Akame saanut tehtyä karhulle mitään...


...mutta samassa Shiakaban kaulavaltimosta suihkuaa veri!


Bob on järkyttynyt.


Shirakaba kaatuu maahan sätkien.


Bob on sekaisin. Se ei voi uskoa silmiään. Hän mainitsee, että nyt muut karhut luulevat, että hän petti heidät ja he tappavat hänet.


Ouun soturit piirittävät Bobin. Soturit ovat sitä mieltä, että heidän tulisi tappaa Bob, sillä tämä on aiheuttanut vain harmia.


Sirius on, tietenkin, eri mieltä. Kawasemi ja Orion sättivät tätä ja sanovat, että Bobin kaltaiset koirat ovat valehtelijoita eikä heitä tulisi säästää. Orion lisää, ettei pasifismi ole ratkaisu tässä tilanteessa ja että Sirius on aivan liian hyväsydäminen ja pehmo.


Samassa Unsai saapuu paikalle. Vanha koira on hämmästynyt siitä, kuinka Akame tappoi karhun yksin yhdellä iskulla. Unsai on melko kauhistunut Akamen teosta, sillä Ouun koirien agendaanhan kuuluu se, ettei vihollisia tapeta. Unsain mielestä Akamen tulisi päättää, mitä Bobille tehdään.


Akame pyytää nöyrästi, että Unsai hoitaisi Bobin. Bob on järkyttynyt ja sekaisin, sillä se kuvittelee, että koirat aikovat tappaa sen.


Yhtäkkiä Bob pyörtyy ja putoaa maahan makaamaan. (Veikkaan, että tämä säikähti jyrähtävää ukkosta, joka oli liikaa jo panikoivalle Bobille.)


Samaan aikaan Yamabiko ja Sasuke joukkoineen odottavat ja kiroavat säätä, sillä sade on yltymässä vielä pahemmaksi.


Samassa Unsai ja muut saapuvat lauman luokse ja Sasuke sättii heitä myöhässä olemisesta.


Sasuke ihmettelee, missä muut Ouun soturit ovat. Paikalta puuttuu ainakin Jerome. Tesshin ja Akakamakiri. Kyoshiro kertoo tälle, että suurinosa heistä on elossa, mutta vakavammin haavoittuneiden (Jerome, Tesshin) piti lähteä ihmisten luokse turvaan. 


Cross kertoo Marulle, että sadekausi on alkanut ja se kestää jonkin aikaa. Maru sanoo haistavansa isänsä, mutta Cross epäilee tätä.


Cross huutaa sitten Jeromen nimeä ja yhtäkkiä Jerome ilmestyy kolmikon eteen. Jerome ihmettelee kuinka kauan Maru aikoo piilotella talon alla, sillä uroksena tämän tulisi kostaa äitinsä ja sisarustensa kuolema.

Nyt on vahvistunut, että Maru on uros. Eli jos fakta, että pennuista neljä on uroksia ja kaksi narttuja, pitää paikkaansa, niin Sunnyn ja Tonovin pitäisi olla narttuja. Toivon todella paljon, että tämä on totta, sillä Ginga tarvitsee lisää narttuja! Ja erityisesti toivoisin, että nartut saisivat sitten ruutuaikaa ja jotain aikaiseksi sarjassa, eivätkä ne vain kuolisi pois.

Jos realistisesti ajatellaan, niin vähän epäilen sirpin tehoa. Toki voi olla, että sillä voi katkaista kaulavaltimon, ainakin ihmisellä luulisin sen onnistuvan, mutta karhu on eri juttu. No, kaipa tämänkin voi kuitata Takahashin toteamuksella "It's a manga", mutta kuitenkin. Jos sirpillä saa tehtyä jotain tosi isoa vahinkoa Monsooniin, niin sitten on jo aika tylsä juttu.

Jerome on raivostuttava. Okei, uroksen pitää tehdä mitä uroksen pitää ja niin edelleen, mutta tyyppi näköjään oikein haluaa tapattaa viimeisetkin eloonjääneet pentunsa. Tonov ei sentään ole kuvioissa, mutta eiköhän senkin ehdi myöhemmin tappaa. Pennuilla hädin tuskin on mitään taistelukokemusta, GDWO:ssakin ne taisivat vain olla lukittuina kaivokseen ja muuten poissa näkyvistä. Saati sitten, että ne pärjäisivät karhuille, kerta Lenov, Akira ja Tetsuokin kuolivat tuosta vain.

Seuraava luku ilmestyy 8.7.

3 kommenttia:

  1. No jo oli aikakin että joku tekisi karhuille viimein tappioita vähän olin pettynyt siitä että akamen sirppi ei katkaisukkaan päätä irti mutta käyhän tuokin mutta monsoonin kannalta luulen että tuosta saattaa tulla vielä jonkin lainen yllätys eli se sirppi ei välttämättä tee mitään isoa vahinkoa että monsooni onkin vähän paksu nahkainen niin minä ainakin veikkaisisin niin.

    VastaaPoista
  2. Vastaukset
    1. Eiköhän se tule kunhan Yuriko kerkiää laittamaan...

      Poista