perjantai 5. kesäkuuta 2015

Weed 44 on ilmestynyt!

Weedin 44. osa Liikekannallepano on ilmestynyt tänään!

Lähde

Weedin kokoama armeija on marssilla Ginin avuksi. Vihollisella on kuitenkin apujoukkojen varalle harvinaisen pirullinen suunnitelma...

Viime osassa Gin joukkoineen jäi hölmösti sotakoirien vangiksi kapeaan solaan. Weedin joukot eivät vielä päässeet apuun, mutta ilmeisesti nyt he ovat tulossa laumatovereidensa tueksi.

Kansi on ihan jees, kieltämättä nyt minuakin alkaa jo kyllästyttämään nämä talvikuvat. Veikkaan, että näissä on ollut sama kuvaaja kuin kahdessa edellisessäkin kannessa. Tykkään kyllä talvimaisemista enkä ole valittanut siitä, ettei vuodenaika sovi julkaisun vuodenaikaan, mutta nyt on vähän masentavaa nähdä kylmiä talvikuvia, kun kesä on viimein alkanut meillä. No, katsotaan mitä seuraavassa osassa on.

Viime osa jäi sen verran jännittävään kohtaan, että tottakai tämä tulee hankittua tänään heti. Mielipide Weed 43:sta on taaa vähän jäänyt, mutta kokeilen, jos saisin aikaan kirjoittaa siitä tekstiä blogin puolelle.
Tänään myös jatkuu The Last Wars Japanissa uusimmassa Manga Gorakussa, kenenköhän veret roiskuivat ensimmäisen luvun viimeisessä kuvaruudussa?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti