perjantai 12. kesäkuuta 2015

The Last Wars, luku 3

Itse asiassa minun piti tehdä blogiin jokaisesta luvusta erikseen oma postaus, jotta halukkaat lukijatkin pysyvät mukana uuden sarjan etenemisessä. Jäin kuitenkin odottamaan ensimmäistä Manga Gorakua postista, mutta kun sitä ei ole vielä kuulunut, kerron nyt tänään ilmestyneestä 3. luvusta. Tämä aiheutti pienen järkytyksen itselleni.

Ensimmäisessä luvussa kerrottiin Weedin poikien olevan Miessä Akame-vuorella harjoittelemassa. Alussa kerrotaan Akakabuton pojasta Monsoonista, joka pakeni karhuja tappavia koiria (mm. Johnia) vuorilta. Sen emo uhrautui pelastaakseen poikansa. Monsoon tapasi muita Akakabuton pentuja ja lyöttäytyi niiden kanssa. Se pelkäsi ja vihasi villikoiria, mutta ajan myötä viha voitti pelon ja Monsoon päätti vallata Oun itselleen.
Ginille on iän myötä tullut kaihi, mutta hän näkee vielä varjoja ja valoja. Gin aistii vaaran ja Kurotora haistaa veren hajun, jolloin Weed kumppaneineen lähtee selvittämään asiaa. He löytävät Denshichin ruumiin eivätkä tunnista ilmassa leijuvaa karhun hajua. Yhtäkkiä suuren kiven takaa ilmestyy Monsoon, joka hyökkää Weediä kohti.

Toisessa luvussa Monsoon iskee kynsillään Weediä pahasti. Haavat ovat syvät ja Weed näy, ttää hyvin kärsivältä. Jerome yrittää saada tuon pysymään hereillä ja lopulta nostaa hänet Kenin selkään. Tesshin tunnistaa karhun Akakabuton pennuksi, koska on nähnyt Akakabuton nuorena. (Tosin myös Ken ja Jouji olivat paikalla, mutta eivät tunnistaneet karhua.) Ken lähtee viemään Weediä turvaan. Hiro saa osuman karhun kynsistä.
Kalliolla Gin ja muut kuulevat Tesshinin ulvonnan ja Rocket lähtee selvittämään asiaa. Hän kuitenkin juoksee kohti kolmea karhua, jotka lymyävät kivien takana. Akame huutaa varoituksen.

Kuvat ovat Abacabu Abacabu -blogista ja koska ne ovat vain pieniä kuvia, aukeamilla voi tapahtua muutakin kuin sen, mitä on näytetty.


Nyt kolmoslukukin on täällä kokonaisuudessaan!

Edit 7.6.2016: Kuvia pilkottu pienemmiksi ja vaihdettu parempilaatuisempiin kuviin.


Luvun aloituskuva, "Verenperijän kosto"


Kolme karhua lymyää kivikkojen takana ja Akame varoittaa Rocketia. Rocket huomaa karhut ja väistää yhden käpälänheilautuksen.


Akakama huomaa kallion takana kolme muuta karhua! Ne jahtaavat Crossia, Lydiaa ja pentuja.


Gin haistaa Akakabuton hajun.


Lydia, Cross ja pennut pakenevat karhuja, jotka ovat kallion toisella puolen.


Kurotora ulvoo.


Karhut pääsevät hyökkäämään ja jotkut koirista saavat osumia.


Yksi heistä on Lenov, Lydian ja Jeromen poika. Hän huutaa emoaan.



Lydia hyökkää raivoissaan karhun kimppuun samalla, kun Lenov huutaa tuskissaan. Cross, Maru, Sunny, Akira, Tetsuo ja Tonov katsovat vieressä järkyttyneinä.


Lydia hyökkää karhun kimppuun ja nostaa sitten Lenovin mukaansa. Poika on kuitenkin jo kuollut...


Lydia ei pääse pitkälle, sillä karhu iskee etutassunsa tämän selkään. Lydia ajattelee Jeromea.


Haavat selässä ovat hyvin syvät ja Lydia yrittää vaivoin liikuttaa etutassujaan. Hänen selkärankansa on murtunut.


Samassa kaksi muuta poikaa, Tetsuo ja Akira, kääntyvät takaisin ja huutavat äitiään. He hyökkäävät karhua kohti välittämättä Crossin estelyistä. Karhu teurastaa pojat helposti ja veri roiskuu järkyttyneen Crossin päälle.


Akame, Akakama ja Vanhin juoksevat apuun kalliolta.


Akame loikkaa karhun kimppuun, mutta karhu yrittää lyödä tätä. Akame väistää iskun, tarraten karhun kaulasta kiinni. Akakama ja Vanhin hyökkäävät myös.

Nämä alkuluvut ovat olleet todella taisteluntäyteisiä, josta pidän. Haluaisin kuitenkin Lydian selviytyvän, mutta pahasti näyttää siltä, ettei hän jää henkiin. Takahashi on kyllä yllättänyt hyvin tarinan alussa, toivottavasti se ei lässähdä kasaan niin kuin Orionille kävi.

Seuraava luku ilmestyy perjantaina 19.6.

5 kommenttia:

  1. Huh, tämähän heittäytyi ihan raa'aksi. Todella jännittävää!

    VastaaPoista
  2. Kiitos näistä suomennoksista! En malta oottaa karhuja vastaan käytyä lopputaistelua.

    VastaaPoista
  3. Ei Lydia ei saa kuolla D: ainut kunnon naaras hahmo joka osaa taistella! (jos crossia ei lasketa) Kivoja nää suomennokset c:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Valitettavasti näyttää siltä, että kuolema korjaa. :( Lydia ei olisi saanut kuolla juuri tuon takia, että se oli kerrankin kunnon narttu. Reika olisi minun puolesta voinut hyvin kuolla tämän sijaan.

      Poista