perjantai 7. marraskuuta 2014

Weed 37 on ilmestynyt!

Weedin 37. osa Lähestyvä uhka on ilmestynyt tänään!

Lähde

Weedin ja Koyukin suhde syvenee. Toisaalta kauas Ouusta vaeltanut Jerome joutuu hengenvaaraan. Koiria uhkaa jälleen uusi vihollinen.

Edellisessä osassa ei päästykään vielä itse sotakoiriin vaan hoideltiin Kamakirin entisiä sotilaita vastapainoksi suurille vihollisille. Osassa opetettiin nuorelle Kotetsulle oikeudenmukaisuutta ja Weedin välit lämpenivät Koyukin kanssa. Ginin mieltä painoi kuitenkin aavistus tulevasta pahasta.
Tarkoituksenani oli kirjoittaa mielipidekirjoitus tästä edellisestä osasta, mutten päässyt koneelle sitä kirjoittamaan joten se vähän jäi. Julkaisen sen kuitenkin ennen tämän osan kirjoitusta.

Oi mikä kansi tässä osassa! Kiva nähdä taas pitkästä aikaa vain pari hahmoa kannessa ja niin etteivät ne hypi tai juokse missään. Weed näyttää kieltämättä liian tummalta ja Jerome vähän myös, mutta painettu kansi saattaa näyttää vähän vaaleammalta. Epäilen kyllä, yleensä nämä skannatut kuvat ovat vastanneet aikalailla samaa värisävyä kuin mitä kansi oikeasti on.
Taustalla oleva lumimaisema on oikein kaunis, varsinkin nuo suuret jääpuikot sopivat hyvin tuonne. Kivaa saada taas näitä sinisävyisempiä taustoja, metsätaustoja on ollut ihan liikaa. (Kai seuraava pokkari on taas sellainen.)

Tämän mangan käyn kyllä ostamassa tänään heti kunhan kauppaan pääsen. Odotan innolla Venäjän sotakoirien näkemistä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti