perjantai 3. lokakuuta 2014

Weed 36 on ilmestynyt!

Weedin 36. osa Entiset sotilaat on ilmestynyt tänään!

Lähde

Pieni pentu nimeltä Kotetsu haluaa liittyä Ouun sotureihin. Weedin toverit lähettävät sen kotiin kasvamaan. Tästä käynnistyy traagisten tapahtumien ketju...

Viimein sotakoirasaaga saa alkunsa! Viime manga päätti makakisaagan Shogunin ja Yukimuran kuolemaan. Manga ei kuitenkaan lähtenyt osan 30 tavoin heti uusiin seikkailuihin, vaan muun muassa Hiron ja Reikan pennut syntyivät sekä Weed kohtasi kotikoira Koyukin. Manga päättyi Koyukin veljen Kotetsun ilmestyessä Oun koirien luokse ja ilmoittamalla haluavansa liittyä heidän riveihinsä.

Makakisaagan tapahtumista olin vielä jokseenkin perillä ennen suomijulkaisuja, mutta sotakoirasaaga on itselleni aikalailla pimennossa. Tiedän monia tapahtumia kyllä (ja kuolemia), mutta joukkojen motiivit ja hahmojen persoonallisuus ja niiden väliset kemiat ovat lähes tuntemattomia itselleni. Olen kuitenkin innoissani tästä saagasta, sillä mukaan tulee mielenkiintoisen kuuloisia ja näköisiä hahmoja. Tässä saagassa tulee olemaan erittäin paljon saksanpaimenkoiria ja kuolemia, käsittääkseni myös taisteluja.

Kansikuvassa on metsätausta jälleen, onneksi nuo sammaloituneet kalliot hieman tasoittavat kuvaa eikä se ole pelkkää metsikköä. Sammal tosin tekee kuvasta taas todella vihreän, mutta ei tämä ole niin paha kuin jotkut muut tähän mennessä ilmestyneet kansikuvat.

Todennäköisesti hankin tämän pokkarin heti tänään käsiini, saa nähdä. Odotan kuitenkin innolla uuden mangan ja saagan tapahtumia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti