perjantai 5. syyskuuta 2014

Weed 35 on ilmestynyt!

Weedin 35. osa Veljesten veri on ilmestynyt tänään!

Lähde

Weed ja Yukimura taistelevat rinta rinnan kenraalia vastaan. Molemmat ovat valmiita uhraamaan henkensä oikeuden puolesta...

Paviaanisaagan viimeinen taistelu on käynnissä ja saaga loppuu tähän numeroon. Viime manga päättyi siihen, kun Gin joukkoineen saapui lähelle taistelupaikkaa ja Shogun ryntäsi hakemaan kirvestään maasta. Taistelu huipentuu ja kurkkuani suorastaan kuristaa kun tiedän, mitä tulee tapahtumaan tässä osassa.

Kansi on metsäaiheinen, yllätys, ja siinä esiintyvät Kyoshiro ja Sasuke Weedin lisäksi, jälleen kerran. Weed-mangojen kansihahmot ovat minusta aivan liian samat ja alkaa ottamaan päähän samojen hahmojen kierrättäminen. Olen muutenkin pettynyt kansien kuvituksiin, ne eivät kerro mitään kyseisen osan tapahtumista, niissä ei ole pahiksia ja ne ovat lähes kaikki vain samanlaisia. Suomikansissa ehdotonta miinusta tulee näistä iänikuisista metsävalokuvista. Olen jo vakavasti harkinnut lähettäväni sähköpostia Punaisen jättiläisen toimitukselle. Itse olin kesällä viikon lapissa ja tulin napanneeksi paljon maisemakuvia, joissa metsä on suht vähäisessä roolissa.

Aion hankkia tämän mangan heti tänään, sillä halajan päästä lukemaan tätä osaa, vaikken tulevista tapahtumista pidä ollenkaan. En niitä kuitenkaan tässä vielä paljasta, jotta jännitys säilyy niille, jotka eivät ole perillä mangan tapahtumista.

1 kommentti:

  1. Kiitos kun ilmoitat aina näiden ilmestymisestä :)

    VastaaPoista