keskiviikko 10. helmikuuta 2016

Weedin suomikannet osat 52-57

Weedin tulevien suomijulkaisujen osien 52-57 kansikuvat onkin jo julkaisut ja päätin jakaa ne täällä teillekin, mikäli ette ole vielä niitä bonganneet netistä. Kolme viimeisen osan kantta ei löydy vielä, mutta nekin ehtii näkemään sitten.

WEED 52 - ilmestyy 12.2.2016


WEED 53 - ilmestyy 11.3.2015


WEED 54 - ilmestyy 8.4.2016


WEED 55 - ilmestyy 6.5.2016


WEED 56 - ilmestyy 3.6.2016


WEED 57 - ilmestyy 1.7.2016


Mikä oli sinun suosikkisi? Ehdottomasti yksi suosikkikansista ikinä on osan 55 kansi, koska siinä ovat Gin poikineen, eri toten rakastan nähdä Yukimuran ja Joen yhdessä aikuisena edes kansikuvassa. Japanikannessa on kivempi valokuva kuin tulevassa suomikannessa, mutta olen tuohonkin ihan tyytyväinen!

Tilasin tuossa tammikuun aikana Adlibriksen alennuksista Weedit 48-50 ja tuli luettua sitten kaikki ne puuttuvat osat eilen ja nyt sain taas intoni Weedin lukemiseenkin. Sotakoirasaaga tuntui jumittavan niin ärsyttävästi, että muutamat osat jäivät ostamatta, mutta nyt kun ne luki putkeen niin ei enää haitannutkaan niin paljoa. Nyt vain ostan osat 51-52 ensi viikolla, niin saan varmasti jotain kirjoitettavaa saagasta tänne. Ainakin tähän mennessä voisin sanoa, että sotakoirasaaga on ollut lempparisaagani tähän mennessä, enkä usko hybridisaagan yltävän sen tasolle jo pelkästään naurettavan näköisten karhujen takia. Mutta saagasta enemmän mahdollisessa postauksessa!

9 kommenttia:

 1. Onpas kivoja kansia! Omia suosikkeja olivat 53 ja 55. Toivottavasti ne kolme muutakin julkaistaisiin etuajassa. :D Nää kansikuvat löytyy sitten näköjään Gingasanomistakin heti kun laitoit tänne, ei voida edes lähteitä laittaa...

  - Miuku

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiatsuhan pöllii kaikki "uutisensa" toisilta eikä laita lähteitä mihinkään.

   Poista
  2. :)

   On se ihanaa, että kun tänään en ehtinyt 5 minuutissa laittaa lähdettä omaa tyhmyyttäni niin täällä puhutaan tällaista. Blogini postaukset ovat muista peräisin ja joskus lakkasin listaamasta enää lähteitä. Näköjään pitäisi vastedes. Kiitos tästä kehittävästä palautteesta.

   Yurikolta pyydän henkilökohtaisesti anteeksi.

   Poista
  3. Ai täällä on tämmöistä keskusteltu. Ei minua haittaa, että kuvia näytetään muuallakin, kun eivät nämä minun skannaamia kuviakaan ole. Lähdemerkinnät ovat toki aina kiva tapa muistaa toista osapuolta, jolta tieto on peräisin, mutta ei se maailmaa kaada jos niitä ei ole. Ei tarvitse pyydellä anteeksi Kiatsu. :)

   Poista
 2. Tykkään 54 ja 55 kansista *eager* Ihania kaikki, en vaan millään jaksais/malttais odottaa kaikkien julkasemiseen saakka x)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä, mutta kumman nopeasti se aikakin tuppaa sitten kulumaan. :D Saa nähdä, tuleeko tässä kuukausien aikana jotain tietoa Orionista, että julkaistaanko se suomeksi vai ei...

   Poista
 3. 55. kansi saa siitä pisteet, että siinä on Gin poikineen, 57. kansi taas vaikuttaa kivan kesäiseltä. :) Mutta pistää silmään kansien 54 - 57 outo, vihreä sävy Weedissä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo Weed tosiaan näyttää vihertävältä, toivottavasti se ei noin vihreältä näytä valmiissa pokkarissa.

   Poista
  2. 54. osaan Weediin jäi se vihertävä sävy, varmaan jäänee muihinkin. Mutta eipähän nyt älyttömästi haittaa. :)

   Poista