perjantai 10. heinäkuuta 2015

The Last Wars, luku 7

The Last Warsia ilmestyi uusi luku! Tällä kertaa pilkottuja kuvia jälleen Abucabu Abucabu -blogista.


Itse pomo Monsoon saapuu!


Monsoon puhuu jotain isästään Akakabutosta.


"Hirviö-Monsoon"


Monsoon on monta kertaa suurempi kuin muut karhut.Monsoon muistuttaa hyvin paljon isäänsä Akakabutoa, mutta sen etutassu on kehittynyt oudosti. Siinä kasvaa punaista karvaa ja se on vahvempi kuin oikea, koska Monsoon on vasenkätinen. (Akakabuto oli oikeakätinen.) Kostonhimo ja harjoittelu oli tehnyt etukäpälästä lihaksikkaan ja Monsoonista valtavan kokoisen.


Monsoon puhuu Ginille jotain.


Gin ja Kurotora keskustelevat. Kurotora sanoo Monsoonia toiseksi Akakabutoksi.


Gin ajattelee järkyttyneenä Kurotoran sanoja. Monsoon puhuu Futago-solan kuuluneen isälleen.


Akame sanoo, etteivät he voi voittaa ilman ihmisten aseita.Lydia menehtyy haavoihinsa..


Aikaa Lydian kanssa ei voinut verrata edes paratiisissa oloon. Lydia oli kuitenkin äiti ja äidin tehtävänä on auttaa pentujaan. (tmv)


Jerome halaa Lydian ruumista ja ulvoo suruissaan.


Jerome itki häpeämättä. 


Jerome kuitenkin lähtee Lydian luota, valmistautuen itsemurhaiskuun...


Odotinkin Lydian kuolevan jossain vaiheessa ja olen pettynyt, että tämä kuoli. Olisin halunnut nähdä Lydian elossa, mutta näin Takahashi sai Jeromelle vähän lisää draamaa ja surua elämään... Toivottavasti Jerome ei nyt mene kuolemaan, muuten sen ja Lydian kolme pentua jäisivät orvoiksi kokonaan ja menisi vähän maku siihen, että Jerome nyt samantien kuolisi. Ehkä tarinan lopussa, jolloin Jerome pääsisi näkemään rakkaansa ja ystävänsä uudelleen Tuonpuoleisessa.

Tekstit ovat vähän tönkösti suomennettuja, Kääntäjä ei ole mikään paras kääntölaite, heh. Minua alkoi kiinnostamaan Akamen mainitsemat ihmiset. Mitä jos Daisuke ja Hidetoshi ovat mukana lopputaistelussa ja Gin menehtyisi Daisuken syliin? Toivon kyllä ihmisten tulemista tarinaan, etenkin näiden tutumpien, koska se toisi hieman enemmän GNG-fiiliksiä.
Monsoonin ylikasvanut käsi on vähän naurettava. Se olisi kasvanut Monsoonin raivon takia... Eeeh, Akakabuton järjetön kasvaminen oli jo vähän niin ja näin, mutta tämä on kaiken huippu. Akakabuton koon ei tulisi mitenkään periytyä, koska se johtui Gohein ampumasta luodista.

Katsotaan mihin tämä johtaa, toivoisin pikkuhiljaa koirien vetäytyvän, tämä jatkuva mättäminen alkaa puuduttamaan. Kohta muuten pitää alkaa metsästämään ensimmäistä mangaosaa, lukuja alkaa olemaan nimittäin sen verran, että ensimmäinen osa tulee myyntiin piakkoin Japanissa. Tätä sarjaa todennäköisesti alan keräämään japaninkielisenä, tämä vaikuttaa näin alkuun jo sen verran hyvältä. Toivottavasti tarina ei vain lässähdä niin kuin Orionin kanssa kävi.

Kahdeksas luku ilmestyy 17.7.

2 kommenttia:

 1. Saa nähdä, miten Jeromen hahmon käy nyt Lydian kuoltua... :( Jeromehan sai takaisin elämänhalunsa, mutta veikkaan, että se ajautuu taas ainakin joten kuten samaan kuolemanhaluun, joka Jeromella oli muiden Ammattitappajien kuolemasta lähtien... Monsoonin kokokuvasta (kolmas kuva) tuli vääjäämättä gorilla mieleen :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tätä itsekin mietin. Toivottavasti Jerome ei mene nyt heti kuolemaan, mutta tarinan lopussa voisin melkein olla iloinen, jos Jerome kuolisi ja pääsisi paratiisiin näkemään taas Lydian ja pennut, ammattitappajaystävät sekä Kaibutsun.
   Monsoon on kyllä aikamoinen ilmestys. :D

   Poista