perjantai 13. maaliskuuta 2015

Koirasoturi Gamu 2 on ilmestynyt!

Kacchu no Senshi Gamun eli Koirasoturi Gamun toinen ja viimeinen osa on ilmestynyt tänään!

Lähde

On kulunut vuosi siitä yöstä, kun Gama-suku tuhosi Kagero-suvun yhdellä yllätyshyökkäyksellä. Hyökkäyksestä selvinneet Rando ja Gamu vaeltavat nyt kulkureina ympäri Japania.

Poika ja koira päätyvät Oda Nobunagan joukkoihin. Pystyvätkö Kageron viimeiset shinobit kääntämään varman tappion voitoksi, kun Yoshimoto Imagawan ylivoimainen armeija vyöryy Nobunagan maille?

Tämä kansikuva onkin esitelty jo aikaisemmin täällä, mutta pakko laittaa se uudelleen näytille! Tämä on suosikkini kahdesta Gamun kannesta ja kieltämättä tämä yltää korkeille sijoille Takahashi-julkaisuista.

Gamu 1 minulta on löytynyt jo hyllystä, mutten ole mitään jaksanut kirjoittaa tänne siitä. Ensimmäinen osa oli kyllä ihan hyvä ja nyt odotan mielenkiinnolla sarjan päätöstä. Oli vapauttavaa lukea kunnon fantasiatarinaa Gingan jälkeen ja onhan Takahashin piirtotyyli todella kaunista. Kaipaan tätä tyyliä yhä, eritoten GDA olisi kiva nähdä tällä tyylillä...

Pitänee tämä Gamu 2 käydä ostamassa tänään illemmalla ja sitten koota jossain vaiheessa blogiin vähän ajatuksia tästä sarjasta!

Aiotko hankkia Gamun kakkososan? Miksi/miksi et?

1 kommentti:

  1. Tuo on niin kiva kansi, että pakko hankkia! Ja ykkösosakin oli ihan jännä, haluan nähdä miten tässä käy ^^

    VastaaPoista