perjantai 6. helmikuuta 2015

Weed 40 on ilmestynyt!

Weedin 40. osa Lähestyvä kohtalo on ilmestynyt tänään!

Lähde
Ouun armeija saa ensikosketuksen Victorin joukkoihin. Joukkojen kokoaminen on kuitenkin yhä kesken ja Weed teillä tietämättömillä...

Siis WAU mikä kansikuva! Eiliset epäilykset vaaleansinisestä kannesta olivat vääriä ja on ihanaa olla väärässä! Tämä kansi hyppäsi heti suosikkeihini, en meinaa uskoa, että näin upea kuva valittiin taustalle. Hahmojen punertava väri sopii tähän oranssihtavaan valokuvaa. Tykkään todella paljon!

Aion käydä heti ostamassa tämän osan mukaan, takakansitekstin perusteella Ouun joukot saavat viestin Izoulta ja he lähtevät Hokkaidoa kohti. Odotan vähän Ginin ja muiden vanhojen soturien reaktiota Hakuron kuolemaan, olihan tämä vanha taistelutoveri ja Kisaragikin raivostui kuullessaan hyökkääjistä.

2 kommenttia:

  1. Itsekin ajattelin, että mitähän tästä mahtaa tulla, kun huomasin että seuraavan osan kansi on auringon lasku kansi. Odotin jotain tyypillistä metsämaisemaa tai sinistä taivasta. Ja niin kuten sanoit: "On ihanaa olla väärässä" :D . Tykkään aivan hirveästi. Punis on kyllä onnistunut tosi hyvin!

    VastaaPoista
  2. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista