perjantai 9. tammikuuta 2015

Weed 39 on ilmestynyt!

Weedin 39. osa Kuoleman kentälle on ilmestynyt tänään!

Lähde

Kunniakasta kuolemaa etsivän Jeromen tie käy keskelle verilöylyä. Vastapuolella on kuitenkin muita suunnitelmia tämän kyvykkään soturin varalle, sillä se alkaa valmistautua Ouun armeijan kohtaamiseen...

Edellisessä osassa Hakuron ja sotakoirien joukot ottivat yhteen ja Hokkaidon lauma jäi jo alussa alakynteen. Haavoittunut Jerome vietiin Ramin luokse toipumaan ja Ouussa Weed lähtee heilansa Koyukin mukaan jättäen lauman taakseen.

Odotan tätä osaa innolla, mutta vähän myös kaiholla, koska tiedän joitain tapahtumia tästä osasta. Kansi on jälleen havumetsätaustainen, en oikein jaksa edes enää kiinnittää näihin huomiota, koska erilaisuutta ei näköjään kansien osalta ole tulossa.
Hahmot ovat jälleen samoja kuin aina, inhoan tätä Weedin kansissa, koska samat Sasuket ja Kyoshirot ovat kokoajan kannessa. Onneksi GDA:n kannet ovat kokeneet parannuksen.
En myöskään ymmärrä Kyoshiron asentoa, muut loikkaavat, mutta Kyoshiro lähinnä liitää.

Aion käydä ostamassa tämänkin osan koulun jälkeen tai viimeistään viikonlopun aikana. Venäjän sotakoirat ovat mielenkiintoisia ja olen pitänyt tästä saagasta tähän mennessä tosi paljon.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti