perjantai 4. heinäkuuta 2014

Weed 33 on ilmestynyt!

Weedin 33. osa Pahuuden edessä on ilmestynyt tänään!

Lähde
Viimemanga jäi jännittävästi kesken Tobizarun ja Gozarun kaksintaisteluun ja Gozarun näytetään kaatuvan maahan. Miten käy vanhan apinan?

Kansikuva on - jälleen - metsäaiheinen. Tällä kertaa vihreää ja mustaa. Ovatko nämä valokuvat itse Punaisen Jättiläisen työntekijöiden nappaamia vai ovatko nämä fanien ottamia kuvia? Eikö jossain vaiheessa ollut sellainen kilpailu, jossa fanit saivat lähettää valokuviaan vai muistanko väärin ja sekoitan jonkun toisen mangan kansikuviin?
Joka tapauksessa, olen jo harkinnut vakavasti lähettäväni jotain ottamiani kuvia toimitukselle, sillä itseäni alkaa jo risomaan ainaiset metsätaustat, vaikka Suomessa asummekin. Löytyyhän täältä nyt peltoja ja niittyjäkin.
Onneksi kansikuva on kuitenkin mustan ja vihreän sekoitusta, näyttää se paremmalta kuin se kirkkaan vihreä tai musta lehtimetsä.

En kirjoittanut edellisestä mangasta sitä pohdittua arvostelua, koska en halua toistaa muita bloggaajia ja kirjoittaa samanlaisia arvosteluja. Mietiskelen kuitenkin vielä, josko kirjoittaisin jonkun erilaisemman arvostelupostauksen, jos vain sellaista keksin.

2 kommenttia:

  1. Tuota kilpailua ei ole ollut, vaan siitä on lähinnä puhuttu. Mutta kyllähän se kiinnostavaa olisi räpsiä kuvia, jos vaikka hyvin kävisi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eli olen sekoittanut Weedin ja jonkun toisen mangan tai sitten vain kuvitellut, että jossain on ollut sellainen kilpailu kun puhetta on ollut. Olisi kyllä kiva saada vaihtelua kansiin ja kuvia tulisi varmasti ympäri Suomea. Esimerkiksi Lapissa on oikein kaunista varsinkin ruska-aikaan ja sieltä saisi tuntureistakin oikein nättejä kuvia, jotka ehkä vähän muistuttaisivat Japanin vuoria.

      Poista