lauantai 15. helmikuuta 2014

Myöhäinen ystävänpäiväpäivitys

Hyvää myöhäistä ystävänpäivää kaikille!

Eilen ilmestyi kauppoihin WEED Gaiden - Soturien tie. Itse omistan kyseisen kirjan japaniksi, mutta torstaina päätin tilata kirjan Urumista ja nyt odottelenkin, että saisin mangan käsiini jo maanantaina.

Viime viikon tiistaina tilasin Adibriksestä suomenkielisen WEED-taidekirjan, joka myös löytyy jo entuudestaan japaninkielisenä. Ostoskoriin lähtivät mukaan myös mangat 16-20, sillä WEED-mangani olivat jämähtäneet mangaan 15. Sain hieman kirittyä julkaisuja, mutta taitaa taas mennä jonkin aikaa, ennen kuin lisää Weedejä tulee.

Keskiviikkona paketti olikin jo saapunut. Olen vasta selannut taidekirjan ja lukenut haastattelun sekä lukenut mangat 16 ja 17. Taidekirjasta kerron hieman lisää erillisessä postauksessa, sillä kerrottakoon, että olin hieman pettynyt suomiversioon.

Pahoittelut kuvanlaaduista, kiireissäni nappasin ne kännykälläni.

Kieltämättä odotan jo eräänlaisella innolla seuraavaa Weed-satsia, luonnollisesti siksi, että pääsen lukemaan tarinaa eteenpäin, mutta myös siksi, että seuraavissa numeroissa ei ole rumia ja tylsiä, kirkkaanvärisiä kansia.
Taidekirjasta on pakko sanoa vielä se, että pidän tuosta suomalaisversion kansikuvasta! Vaikkakin GB ja Hiro tuntuvat hehkuvan vihertävää valoa.

Tein myös tuonne sivupalkkiin sivun, jossa voi ehdottaa postausehdotuksia tai antaa muuten vain yleispalautetta blogista.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti